Direct naar inhoud

Boor- en zaagwerken

Het boren van zagen van beton en metselwerk is ons werk. Maak kennis met Mol Betonboringen BV specialist op dit gebied. Sinds onze oprichting in 2000 heeft Mol betonboringen zijn plek gevonden op de bouwplaatsen in geheel Nederland. Door het nakomen van onze afspraken heeft Mol Betonboringen zich een uitstekende reputatie verworven bij een groot aantal opdrachtgevers. Hierbij maken onze medewerkers gebruik van de modernste en meest uitgebreide gereedschappen en materialen.

Uiteraard zijn wij in het bezit van het ISO 9001 certificaat en het VCA** certificaat, tevens beschikken wij over goed opgeleide medewerkers met een klantvriendelijke houding.

Geen urenschrijvers!!

Met ons kan de klant nog een afspraak maken! De klant wil van te voren weten waar ze aan toe zijn, wij leggen dus geen lage prijslijst bij een klant neer en proberen later zoveel mogelijk uren te schrijven zodat de klant meer betaald dan hij verwacht.

 

Neem contact op

Kwaliteit, milieu en veiligheid

We beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op alle voorkomende werkzaamheden. We werken namelijk altijd met gebruikmaking van de nieuwste technieken. 

Met gediamanteerd gereedschap boren wij in beton, (natuur)steen en asfalt gaten tot rond 1500 mm! Zagen doen wij in beton, (natuur)steen en asfalt tot 70 cm diep! Voor beiden geldt: zowel in wanden als vloeren.

Betonboren en –zagen is een aparte discipline. Als één van de weinige bedrijven in Nederland zijn wij in staat gaten met een diameter van rond 1500 millimeter te boren. Hetzelfde geldt voor zaagmachines, die zowel in vloeren als wanden tot 70 centimeter diep kunnen zagen.

Zagen tot onbeperkte dikte

Bovendien beschikt Boverhoff over meerdere draadzagen, waarmee beton en ijzer tot haast onbeperkte dikte kan worden gezaagd. Dit alles geluidsarm en trillingsvrij!

Ons opdrachtenpakket reikt van het maken van een gat voor een rookkanaal tot het afzagen van de complete bovenverdieping van bijvoorbeeld een flatgebouw of toren

Projecten

Onze kennis wordt vooral gevraagd bij specialistische renovatieprojecten in de gezondheidszorg, verbouwingswerkzaamheden van grote bedrijfskantoren en totaalsloopwerkzaamheden. Hierbij wordt in combinatie met ons bedrijfsbureau, bedrijfsleiders en de projectleiders gezocht naar technische oplossingen met passend maatwerk en een financieel onderbouwde begroting.

Geen relevante projecten gevonden...