Direct naar inhoud

Boor- en zaagwerken

Het boren ven zagen van beton en metselwerk is ons werk. Maak kennis met Mol Betonboringen BV specialist op dit gebied. Sinds onze oprichting in 2000 heeft Mol betonboringen zijn plek gevonden op de bouwplaatsen in geheel Nederland. Door het nakomen van onze afspraken heeft Mol Betonboringen zich een uitstekende reputatie verworven bij een groot aantal opdrachtgevers. Hierbij maken onze medewerkers gebruik van de modernste en meest uitgebreide gereedschappen en materialen.

Uiteraard zijn wij in het bezit van het ISO 9001 certificaat en het VCA** certificaat, tevens beschikken wij over goed opgeleide medewerkers met een klantvriendelijke houding.

Geen urenschrijvers!!

Met ons kan de klant nog een afspraak maken! De klant wil van te voren weten waar ze aan toe zijn, wij leggen dus geen lage prijslijst bij een klant neer en proberen later zoveel mogelijk uren te schrijven zodat de klant meer betaald dan hij verwacht.

Als u er geen gat meer in ziet dan zijn wij nog niet geweest
Gekoppeld aan onze zusterbedrijven Mol Sloopwerken BV en Mol Milieu BV kunnen wij ingezet worden als een multi-task bedrijf. Wij hebben dus alle disciplines onder één dak en kunnen u een optimale sevice bieden, dit uiteraard gekoppeld aan een scherpe prijs.

Neem contact op

Kwaliteit, milieu en veiligheid

We beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op alle voorkomende sloopwerkzaamheden. We slopen namelijk altijd met gebruikmaking van de nieuwste technieken. Vaak maken we gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten.

Werkwijze Molgroep sloopbedrijf 
Om schade aan uw eigendommen te voorkomen tijdens de sloop, zorgen we ervoor (indien nodig) dat alles goed wordt afgeplakt en afgeschermd. Denk hierbij aan uw meubels, ramen, deuren en vloeren, afhankelijk van wat er weg moet worden gehaald. Hierdoor minimaliseren we de overlast van de sloop. Ook voeren we het puin voor u af of laten we het recyclen. Alle medewerkers binnen ons sloopbedrijf werken correct, leveren kwaliteit en werken snel, zodat u snel uit de rommel bent en de sloopwerkzaamheden vlot verlopen, want tijd is geld.

Projecten

Onze kennis wordt vooral gevraagd bij specialistische renovatieprojecten in de gezondheidszorg, verbouwingswerkzaamheden van grote bedrijfskantoren en totaalsloopwerkzaamheden. Hierbij wordt in combinatie met ons bedrijfsbureau, bedrijfsleiders en de projectleiders gezocht naar technische oplossingen met passend maatwerk en een financieel onderbouwde begroting.

Geen relevante projecten gevonden...