Direct naar inhoud
Home  › ... Sanering

Kwaliteit, milieu en veiligheid

Expert bij uitstek

Die hoogwaardige kwaliteit onderstrepen wij door te voldoen aan een veelzijdigheid van normen, eisen en wetgeving. Daarvoor halen wij alles uit de kast. Veilig, comfortabel, duurzaam, respectvol werken. Dat vinden wij logisch. Check onze certificaten.

De uitvoering van de sloop vindt plaats conform het sloopplan. Bij de uitvoering van de sloopwerkzaamheden zijn medewerkers betrokken die deskundig zijn op het gebied van veilig en milieukundig slopen. Mol Sloopwerken werkt met goedgekeurd materiaal, wij zorgen dat de slooplocatie veilig en ordelijk is en dat de vrijkomende materiaalstromen geen verontreiniging van bodem en omgeving veroorzaken.

Projecten

Onze kennis wordt vooral gevraagd bij specialistische renovatieprojecten in de gezondheidszorg, verbouwingswerkzaamheden van grote bedrijfskantoren en totaalsloopwerkzaamheden. Hierbij wordt in combinatie met ons bedrijfsbureau, bedrijfsleiders en de projectleiders gezocht naar technische oplossingen met passend maatwerk en een financieel onderbouwde begroting.

R.E.T NV

Opdrachtgever:
RET Rotterdam

Saneren van verontreinigde grond

Opdrachtgever:
Batenburg