Direct naar inhoud

Sloopwerken

Wij slopen niet, wij delven nieuwe grondstoffen.

Slopen is slopen. Niets is minder waar. Slopen is een vak, aldus Arie Mol van Mol Sloopwerken B.V. uit Vlaardingen.

Wij slopen niet. Wij delven nieuwe grondstoffen. Dit is al meer dan 80 jaar onze slogan. Vanuit een duurzame blik, verantwoorde werkwijze en een sociale houding. Klantgericht, kwalitatief, professioneel, betrokken. Want duurzaam slopen? Dat begint met een vooruitstrevende én respectvolle visie.

Expert bij uitstek

Die hoogwaardige kwaliteit onderstrepen wij door te voldoen aan een veelzijdigheid van normen, eisen en wetgeving. Daarvoor halen wij alles uit de kast. Veilig, comfortabel, duurzaam, respectvol werken. Dat vinden wij logisch. Bijgaand een overzicht van onze certificaten.

Mol Sloopwerken kan van begin tot eind, veilig en vakkundig worden ingeschakeld bij ieder project. De kosten van de werkzaamheden worden bepaald aan de hand van verschillende factoren, De omvang van het bouwwerk, de oplevering van het grondwerk en het arbeidsmateriaal is bepalend. Extra activiteiten zoals bereikbaarheid, hoogte van het bouwwerk, soort materiaal en het opstellen van een asbestsaneringsrapport hebben eveneens invloed op de kosten. Zo is ieder sloopwerk project maatwerk, net als de offerte.

Projecten

Onze kennis wordt vooral gevraagd bij specialistische renovatieprojecten in de gezondheidszorg, verbouwingswerkzaamheden van grote bedrijfskantoren en totaalsloopwerkzaamheden. Hierbij wordt in combinatie met ons bedrijfsbureau, bedrijfsleiders en de projectleiders gezocht naar technische oplossingen met passend maatwerk en een financieel onderbouwde begroting.

Totaal sloop van voormalig kantoorgebouw, maakt ruimte voor nieuwbouw.

Opdrachtgever:
Real site B.V.

Sloop schoolgebouw Hoefsmitstraat Hoogvliet

Opdrachtgever:
BASED INN

Sloop Gebouw Schiedam Kommieziezenlaan

Opdrachtgever:
BVAGO

Werk Exxon Mobil

Opdrachtgever:
EXXON Mobil