Direct naar inhoud
Home  › ... Over ons

Over ons

A. Mol Sloopwerken b.v. is een gerenommeerd sloopbedrijf met een lange traditie van meer dan 80 jaar sloopervaring. In die tijd is er een hechte relatie ontstaan met een diversiteit aan opdrachtgevers. Veel van onze relaties behoren tot onze vaste klantenkring. Sommigen daarvan hebben wij al decennia als klant en bestaan o.a. uit:

  • Projectontwikkelaars
  • Woningbouwverenigingen
  • Architectenbureaus
  • Aannemers
  • Gemeenten en Provinciale overheden
  • Particulieren

Onze werkzaamheden

De sloopwerkzaamheden kunnen bestaan uit klein particulier sloopwerk, kleine sloopwerkzaamheden voor de aannemers. Maar ons zwaartepunt ligt in de omvangrijke sloopprojecten zowel totaalsloop als renovatiesloopwerkzaamheden, waarin knowhow, en de inzet van specialistisch materieel een vereiste is.

Onze kennis wordt vooral gevraagd bij specialitische renovatieprojecten in de gezondheidszorg, verbouwingswerkzaamheden van grote bedrijfskantoren, en de totaalsloopwerkzaamheden. Hierbij wordt in combinatie met ons bedrijfsbureau, bedrijfsleiders en de projectleiders gezocht naar technische oplossingen met passend maatwerk en een financieel onderbouwde begroting kunnen wij onze opdrachtgevers van dienst zijn.

Onze expertise is reeds vele jaren ingezet bij verbouwingen van operatie-, en verpleegafdelingen in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis, Maasstad Ziekenhuis, Haven Ziekenhuis, Erasmus MC, IJsselland Ziekenhuis, Albert Schweitzer Ziekenhuis en het Sint Franciscus Ziekenhuis.

Wanneer een project op enigerlei wijze gecompliceerd is, kunnen wij de afdelingen slopen, milieu en betonboringen als een projectteam samenstellen. Uiteraard wordt een projectteam administratief ondersteund door het bedrijfsbureau.

Door deze gezamenlijke aanpak wordt een project volledig geanalyseerd, hierdoor kunnen kosten voor onze opdrachtgevers beheersbaar blijven en op eenvoudige wijze inzichtelijk gemaakt worden. De gezamenlijke aanpak kan bestaan op het gebied van boor- en zaagwerk door Mol Betonboringen B.V., en op het gebied van asbestsaneringen en bodemsaneringen door Mol Milieu B.V.

A. Mol Sloopwerken BV hecht grote waarde aan veiligheid, milieu en kwaliteit. Wij zijn daarom ook in het bezit van diverse certificaten welke belangrijk zijn om de werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Uiteraard zijn wij altijd bereid u van advies te dienen en ons bedrijf in een persoonlijk gesprek aan u voor te stellen.