Direct naar inhoud
Wij zoeken een

Medewerker sloopwerken

parttime/fulltime
ingaande per 10 oktober 2022

Ben je fysiek sterk en ga je geen uitdaging uit de weg? Vind je het leuk om met je handen te werken en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Stop dan met zoeken. Wij hebben de ultieme baan voor jou!

Waar ga je aan de slag?
Voor een groot familiebedrijf gevestigd in Vlaardingen, zijn wij op zoek naar slopers. Als sloper word je op verschillende projecten ingezet.

Hierbij kun je denken aan het slopen van particuliere woningen, renovatie klussen van monumentale panden tot het strippen van grote kantoorpanden, flatgebouwen en overige panden. Het werk is fysiek intensief, waardoor je je sportabonnement bij jouw lokale sportschool kunt opzeggen! Echter zul je je in deze functie nooit vervelen en werk je zowel zelfstandig als met gezellige collega’s! Een rijbewijs en ervaring is fijn, maar absoluut NIET vereist! Lijkt het jou leuk om hier te werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

  • Het slopen en strippen van woningen, bedrijfspanden of overige panden
  • Indien nodig demontage

Ben jij een doorzetter die van aanpakken weet en fysiek sterk? Zet jij je voor de volle 100% in en bent betrouwbaar qua planning en inzetbaarheid? Kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? En ben je (bij voorkeur) in het bezit van een geldig VCA bewijs? Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact. Reageer nu en dan kan jij deze week nog aan de slag!

Wij ontvangen jouw brief, motivatie en cv, onder vermelding van functienaam, graag naar info@regio-recruitment.nl Of bel voor meer informatie naar : 06-38992507. 010-3036736

Meer informatie over ons bedrijf en je toekomstige collega’s vind je hier op molgroep.nl